17.2.2014

Caribian reissu

Tosiaan, lähdettiin perjantaina Turkuun Caribiaan viikonlopuks mieheni kanssa. Melissa vietiin hoitoon mummilleen. Oltiin perillä joskus neljältä ja kun päästiin huoneeseen otettiin pienet "alku drinkit". :D Sitten mentiin uimaan ja saunomaan. Ulkoallas ja rengasliuku olivat mun mielestä parhaat, miinusta siitä, ettei ollut mitään syvempää allasta. (Ei ainakaan löydetty :D.) Loppuilta hengailtiinkin vaan huoneessa ja käytiin hakemassa Havannasta ruokaa. Otin keittiömestarin hampurilaisen joka oli huono, ihan kuivaa eikä mitään kasviksia ja maksoi 17 e.

La aamulla herättiin aamupalalle, oli tosi hyvä ja paljon kaikkea. Menin siitä viel hetkeks nukkumaan ja sit taas uimaan. Mun pikkusisko tuli hotellille illalla ja lähettiin käymään läheisessä baarissa, Three Beersissä. Kun menttin takas hotellille niin tottakai mun oli pakko saada ruokaa Havannasta vaikka petyinkin siihen edellis iltana. :D Tällä kertaa tilasin halloumikanan rosmariiniperunoilla ja TAAS oli kuivaa. :D Mut J tilas pizzan ja se oli kyllä yks parhaimmista mitä oon maistanut.

Sunnuntaina käytiin viel aamupalalla, mut ei enää jaksettu mennä uimaan. Oltiin takas kotona siinä kahen maissa ja mummi toi Melissan viiden jälkeen kotiin. Olikin jo ikävä. <3 Seuraavan kerran sit reissuun 14.3 kun lähetään laivalle työporukan kans. :)






Ei niitä kuvia nyt paljoa tullutkaan, monessa on mukana J tai S ja he eivät halua niitä tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti