26.2.2019

Rv 15+4

Vauva: Paino 100g, koko pituus 12cm. Liikkeitä voi alkaa jo tuntemaan.Näyttää pienoiskokoiselta vauvalta. Iholle muodostuu ohut untuvakarva.

Oireet: Samat; yökkäily (hei jes en oo viikon aikana oksentanu kertaakaan), tissikipu, närästys. Repäsykipuja on kans tuntunu aika lailla. En oo tuntenut nyt mtn liikehdintää ym. :/

Mielihalut: Ei ihmeempiä, ehkä vähän sinappi.

Ajatukset: Ostin jo kirpparilta parit vauvanvaatteet. <3 Sellasii valkosia ym,et sopii kummallekin sukupuolelle. Oon tällä viikolla ollu jotenkin tosi huolissani taas verenpaineesta ja sydämestä, huoh. Nyt oon ihan varma, et mulla, 30 v muijalla, on sepelvaltimotauti. :D Mutta kun jos oon kävellyt pidempiä matkoja ym niin sit pistelee tohon vasempaan rintaan/kylkeen/vatsan yläosaan? Yritän ajatella, että johtuu rinnoista tai närästyksestä. Pitää tästäkin kysyä seuraavas neuvolas. Ja noin kerran viikos on ollut kauhee hedari! Siis just semmonen darra jyskyttävä päänsärky, et on pitäny ottaa oikeen lääke. Viimeks la. No, mittailin sit verenpainetta kun rupes pelottaa raskausmyrkytys niin ekalla mittauksella 151/98. :D Istuin ja mittasin 10x niin onneks ne sit laski ja oli normaaleita ton jälkeen. Vika 124/84. :) Tänään alotin mittailee myös sokereita, ainakin toistaseks pysyneet ihan hyvinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti