30.8.2012

Kirppispäivä

Aamu alkoi huonosti erinäisistä syistä ja huhhuh mitkä tärinät mulle tuli yhtäkkiä kaupan kassalla. En sitten tiiä mistä mahtoi johtua, varmaan liiasta tupakin poltosta. No, kuitenkin kävin kirppiksellä (taas) ja löysin 3 toppia/t-paitaa vaivaisella 3 eurolla. Kaks printti t-paitaa ja yks uuno turhapuro toppi. Eli sellasta valkosta verkkokangasta, se on varmaan hiano kun laittaa alle vaikka mustan topin.

Saatiin aikaseks varattua se lauantain laivamatka! Nyt kun sais vielä kyydin Turkuseen niin ois hyvä. Aion toimia paparazzina siellä joten kuvia on vihdoinkin tulossa. Eniten odotan tietysti ruokaa, mitäs muutakaan laivalla tehdään kun syödään? Aah ja ostan niitä tax freen juustoja ja makkaroita ja sipsejä. Olen hieman ruoka-addikti. :D

Mitäs muuta... Joo treenasin pitkästä aikaa tänään ja tuntu erittäin hyvältä. Mun motivaatio vaan heittelee oikeastaan kaikkea kohtaan aina vähän laidasta laitaan, pätee myös tähän blogiin niinkuin kaikki (öö ketkä kaikki) ovat varmasti huomanneet. Nyt oon kyllä päättänyt parantaa tapani. Piste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti