29.11.2020

Rv 37+0

 Jee ja huh, nyt ollaan täysaikasii! :) Edelleen lisärit samanlaisia, toisena päivänä vähemmän, toisena enemmän niin et saa pelätä henkensä puolesta. 

Viime ke oli kasvukontrolliultra. :) Pissa ok, rr jtn 106/79 p.89. Kävin vaa'alki ja se näytti tasan 70 kg!? Eli viikossa tullu 1,7kg... Mut tietysti eri vaaka mut kuitenki. Hyvä vaan. Sit käyrille ja yks suppari taas piirty ja lukema nousi 43. Käyrät ok. Sit lääkärille ja juteltiin ja sovittiin käynnistyspäivä 14.12 klo 8.00, apua! Eli tollon on 39+1. Luulen/toivon, että lähtee itestään kyllä aikasemmin. En vaan jotenki haluis käynnistystä kun tytön oli niin hirvee ja toivoisin luonnollista synnytyksen käynnistymistä... Sitten ultrassa istukka ja virtaukset ok, pienen pää taas yli 2 viikkoo isompi kun pitäis, vartalo suht oikeen kokonen ja reisiluu taas 2 viikkoo pienempi. :D Kohdunkaulakanavaa 2,5-3cm jäljellä, sisäsuu kiinni, ulkosuu sormelle auki. Painoarvio 2969g. Meltsu oli täl viikol 2700g eli edelleen näyttäis siltä, että saman kokonen kun Viltsu on tulossa. :) Ja samat mittasuhteet ja taas selvä poika. :D Syötiin taas kättä ultrassa. <3 Seuraava neuvola on vasta 38+3, tuskin päästään ees sinne asti... Nyt mun pitäs mennä sinne kilpparikokeisiin, mut oon kipeenä. Mietin sitä Streptokokki-b:tä et millon se otetaan nykyään? 

Koitin tänään täysaikasuuden kunniaks pumpulla et tuleeko vielä maitoo ja tulihan sitä heti. En sit viittiny jatkaa ettei mee hukkaan. Toivoin kipeämpiä supistuksia, mut nääh, ei mtn. Siis harjotussupistukset jatkuu lisäreiden ja hengenahdistuksen kera kyllä. Ja aika paljon viiltelee tonne sisälle johonki ja muutenki haarat on kipeet. :D 

Siskon pieni poika synty to ja jos historia toistais itseään, tää syntyis 12.12. :) 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti