24.5.2020

Rv 10+0

Jatkumoa edelliseen; hirvee olo, varsinkin jos en oo nukkunut kunnolla niin yrjö lentää. :D Ja nyt pitää koputtaa puuta, eilen ei ollut niin paha olo. Viime ma olin lääkärissä ja t4v oli 21 ja jtn ja tsh 0,20 elikkä nyt katotaan onko kilpparin liikatoiminta vai johtuuko vaan tästä alkuraskaudesta. Saikku jatkuu ainakin 7.6 asti. Pe kävin labrassa ja menin samalla neuvolaan ultraan. Siellä kaikki hyvin, olit kasvanut masussa ja käänsit kylkeäkin. <3 Dopplerilla oon joka pvä ettinyt sykettä ja aina löytänytkin. :) Kauheen korkeella noi sykkeet vaan on, 187 korkeimmillaan... Mut toisaalt toi doppleri nyt näyttää vähän mitä sattuu.
Ahdistus ja sydämen hakkaus jatkuu kans, öisin on tosi vaikee nukahtaa kun ahdistaa niin paljon. Oireet kyllä sopis enemmän kun hyvin liikatoimintaan.
En oikeen tiiä onko tyttö- vai poikaolo. Ehkä tyttö enemmän, koska mulla on ihan samanlainen tai pahempikin olo kun tyttöö oottaessa. Närästys vaan puuttuu, luojan kiitos. Toivoisin ehkä myös tyttöö koska luulen, että Viljami ois enemmän mustis pojasta. :D Toisaalta tommonen pieni napulipoika ois ihana. :D Tärkeintä kuitenkin on, että pieni on terve. Edelleen oon tosi skeptinen tän raskauden suhteen, ihan pvä kerrallaan mennään ja uskon tän todeks varmaan vasta sit jos saadaan pieni ihan syliin asti elävänä.
Ainii, nyt ois tarkotus lopettaa luget. Apua, pelottaa, et mitä jos tää meneekin sit kesken. :/ Tänään alotan vähentää ja rv 11+0 ei enää ollenkaan. Pitää vaan luottaa lääkärin ohjeistukseen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti