21.12.2010

Christmas tree

Tänään oli vapaapvä mut en oo saanu oikeen mitään aikaseks koska herra Jesse on tartuttanu muhun flunssan tjn.. Mut ei se mitään, meen silti huomenna töihin ja jos tulee aivan ylitsepääsemättömän huono olo niin soitan Sirkan tai jonkun tuuraan.

Laitoin tänään joulukuusen. <3 Aika vähän koristeita tuli koska osa on hävinny muutossa. Mut hiano toi on silti. :) En tiiä, että pitäiskö tehdä ollenkaan jouluruokia kotona koska ei olla täällä jouluaattoa... Mutta toisaalta haluisin koska en oo ikinä väsäilly ite laatikoita ym. Pitää kattoo sitten kun tullaan kotiin, mä Riikka siskolta ja Jesse Forssasta.

Pikkuhiljaa pesukonetta si. Alkaa mennä hermot tohon pyykkien käsinpesuun. Kohta 4 kk ämpärissä pessy pyykit :D Ja lakanoita sun muita en oo pessy kertaakaan, oon vaan vaihtanu aina uudet. :D No, pitää ettii joku halpa pesukone tammikuussa kun on alennusmyynnit.

Ostin sellasen hienon mustan pipon ja nyt haluun vaan koko aika käyttää sitä. Se on sellasta paljetti lankaa ja se on just sopivan iso, että vaik ois hiukset kiinni niin se pipo "peittää" sen. :)

Lähdetään muuten uutenavuonna Fogeen dokaa ja joraa. :D Jesse sano, että siitä tulee sit sekava ilta/yö. No, sen voin kyllä uskoa! Mutta kivaa päästä pois täältä landelta jonnekkin ja just vielä uutenavuotena. Täytyy vaan toivoo, että oon parantunu siihen mennessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti