25.11.2010

Kulkuset ne riemuin helkkäilee

Moikka!

Nyt on juotu glögiä ja syöty pipareita ihan tarpeeksi tälle pvä:lle. Tulin äsken alakerrasta (Puodista) kotiin ja väsyttää. Onneksi huomenna meen vasta 11 töihin. :)

Heräsin tänään kerrankin aikasin eli puol 9 ja ehin jopa tehä aamupalaa! Sit vaan alas ja auraamaan tota terassia sellaseks et siinä pystyy ees kävelee saatika sitten työntää lastenrattaita. Ja tiesin jo etukäteen, että tänään on Onni-pappa pvä! (Sellanen "mukava" pappa ketä käy aina joka torstai kahvilla klo 11). En tiiä mikä siinä  on, mutta jos tiedän etukäteen, että joku asiakas on tulossa niin se ärsyttää... Eli joka torstai mua ärsyttää. :D No, onneks olin just paketoimassa lahjapaketteja niin työkaveri sai hoitaa papan viihdyttämisen. Pomo ja yhet kalamyllyläiset tuli siinä 3 aikaan Puodille ja alkoi järjestää sitä joulun avausta varten. Pääsin siis suht aikasin kotiin.

Kaveri ja sen lapsi tuli tohon alas ja lähettiin kattomaan kylälle, että mitä siel on. Kuunneltiin jopa 1 joululaulu ja sit tultiin glögille. No, EI TUOLLA ULKONA PYSTY OLLA ILMAN TOPPAVAATTEITA! :D Nyt sitten mietin, että mitäköhän sitä tekis koko illan... Olis pitänyt vaan varata se torstainkin salivuoro. Vois soittaa sinne huomenna ja varaa ens viikosta lähtien. :)

Ai niin, sossusta soitettiin ja taas pitää viedä jtn lisäselvityksii perunkirjotuksista! Plääh. Etsinpä ne siis tänään vielä.

Olisi kiva saada tänne jtn kuviakin laitettuu, mutta ei ole digikameraa. Pitää hommata kun saa rahhaa.

Alotin espanjan opiskelun alusta. Oon joskus lukiossa lukenut sitä, mutta en muista enää melkein mitään. Vois tänään sitäkin treenata. :) Ja sain muuten kirjotelman vihdoinkin valmiiksi. Osallistun sellaiseen kirjotuskilpailuun missä teemana/aiheena on "risteys". Teema on väljä ja sitä voi vapaasti soveltaa. Tavoite ois päästä sillä tekstillä sellaiseen kirjoitelmakokoelmaan. Se olisi jo hyvä alku. Vaikka ei se mitään haittais jos vaikka pääsis palkintosijoillekkin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti