18.10.2020

Rv 31+0

 Neuvolas; rr 118/85 p.91 (kotona edelleen tosi matalat, ka 100/70 herätessä), hb 132, paino tippunut 100g/kk eli 67.5kg nyt. Pissa ok, vauvan syke n.135 ja raivotarjonta, sf mitta keskikäyrällä 27cm. Nyt alkaa neuvolat olla 2 viikon välein eli seuraava vähä yli viikon päästä. :) 

To-pe ja pe-la yönä tuli hirveesti lisäreitä vasemmal kyljel ollessa ja nyt taas ahdistaa ja pelottaa. Mut viime yönä ei tullu, huh. Järjellä ajateltuna johtuu siitä, että vauva on semmoses asennossa, että painaa jtn. Mut koska aina googletan niin nyt pelkään että mul on sydämen vajaatoiminta. :( Kun toi rr:kin on laskenu ja on syömisen jälkeen hengenahdistusta ym.. 

Vauveli on ihana kun työntää välillä jalkaansa tohon ylävatsaan. :D <3 Ja viltsu kokeilee ja sanoo et tos on vauvan jalka vaikkei ookkaa. :D Meltsu ei oo niin kiinnostunut vauvasta. 

Käytiin mummin kanssa siel kirpparil ja löyty paljon bodyja ja pöksyjä ja pulloja. Mut viel puuttuu kaikkee. Pesinki jo kaikki vaatteet ja järkkäsin hyllyyn. Ja valkkasin kotiintulovaatteet. :) 

Oisin jo valmis synnyttää, että tää jännitys siitä ois ohi. Mut toisaalt en halua.. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti