10.8.2020

Rv 21+0 ja rakenneultra

 Ultrassa kaikki hyvin!!! <3 Se oli siis jo ke. Kaikki rakenteet kunnossa, poika aika selvästi on tulossa, istukka edessä alhaalla, lapsivettä normaalisti... Rupes vähän kuumottaa toi kokoarvio. :D 412g, kun Meltsun ja Viltsun arviot on samalla viikolla ollu ihan vähän yli 300g. Kaikki muut mitat vastas viikkoo-kahta isompaa paitsi reisiluu taas vähän pienempää kun on viikkoja. Alkoi mietityttää, et onkohan mun sokeriarvot ihan pielessä? No mittasin to niitä ja ihan normaalit oli... Ja söin viel pizzaa. :D No, se on hyvä, että hän kasvaa vaikka äiti vaan laihtuu. Tällä kaverilla on muuten ihan Viljamin nenä, ainaki nois ultrakuvissa. :) Ainii, napanuora meni pelottavasti kaulalta ultras. Mut eihän sille tietenkään mitään voi. Ja pieni oli perätilassa. Ja ekaa kertaa missään raskaudessa näin 3d-kuvaa. <3 Seuraava ultra on sit 28+1. 

Niin, to oli eka koulupvä ja nukuin edellis yönä n. 2h. :D Muuten meni tosi hyvin, mut sit vikalla tunnilla rupes ihan vaan istuessa mustenee silmissä.  Lähin sit pois kesken, huomenna uus yritys. Varmaan paniikkikohtaus tai rr laski liian matalalle tai vauva paino jtn suonta. 

Propycilii ei lopetettu vielä, toivottavasti ei mee vajiksen puolelle. Nyt otan pvässä enää yhen tabletin. Ja taas kontrolli parin viikon päästä. 

Liikkeitä oon tuntenu joka päivä paitsi tänään on ollu tosi hiljasta kun en oo ehtiny lepää ja kuulostelee. Mut doppleril syke löyty. :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti