12.7.2020

Rv 17+0 ja ultrakuulumiset

Viime ke oli ultra, kaikki hyvin. :) Kohdunkaula oli normaali ja hyvän mittanen; 4,5cm. Vauva oli kasvanu tosi hyvin; muut mitat isompia kun viikot paitsi reisiluu vähän lyhyempi. Niinhä viltsulki oli mahassa. Kaikki näytti olevan ok. Ja saatiin poika veikkaus. :) Ainoo mikä jäi mietityttää oli, et istukka on tosiaan edessä ja ihan kohdunsuun lähellä. Sitä nyt sit kontrolloidaan, et nouseeko vai ei. Toisaalt mua pelottaa synnytys niin paljon, et melkein toivoisin sektioo. :D Vauvan painoarvio oli 162g. :)
Tänä vkl on ollu aika paljon lisäreitä ja sit noitten takii ahdistanu niin oon mittaillu verenpainetta ja siis ahdistuksesta huolimatta tosi matalii lukemii. :) Tänäänki ka: 111/74. Ja pulssiki iha ok.
En alottanutkaan vielä sitä Obsidanii, kun aattelin, et ootan ens viikon neuvolaan, et paljon se hemppa sit on. Kun se kuitenkin oli viimeks sen 125 eli ihan normi.
Viimeks oksentanut yli 2 viikkoo sit!! :D Toivottavasti vaan pysyiski poissa.
En sit mennykkää sinne sokerirasitukseen koska en jaksanu nousta. :D Täytyy TAAS varata uus aika.
Viime to illalla tuli taas sellanen kauhee paineen tunne jonnekki alas. Se oli ihan hirveetä, tuntu, et vauva syntyy ihan just. Soitin hml sit ja ne käskivät vaan seurata. No onneks meni sit ohi, ja tiiän luultavasti mistä toi johtuki. :D
Rakenneultra on J:n synttäripvänä eli 5.8. <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti