8.4.2020

Ja taas!

En kestä, taas haamu/plussa testiin!! Itkettää, oon niin onnellinen. Tänään noin dpo11 ja rv 3+4(voi olla myös dpo 10 ja rv 3+3), eilen ei viel mitään näkynyt pregchekissä. Mut tosiaan tein tänään kuuden aikaan illal testin ja tosi selkee viiva ilmesty heti! <3 Miten voi käydä näin hyvä tuuri, et heti keskenmenon jälkeen taas. <3 Ei siis yhtiäkään kuukautisia välissä. Mitenköhän ne meinaa neuvolassa laskee raskauden keston nyt? :D Siis jos tällä kertaa päästään sinne asti. No, ite ainakin tiiän oviksen ajankohdan. :)
Millonkohan uskallan varata neuvolan ja ultran? Toisaalta haluisin varata mahd. nopee, koska sit jos menee kesken, niin sit nekin tietää, et olin taas raskaana. Toisaalta en jotenkin uskaltais vielä varata, sit jos joutuu taas peruuttaa. Eli, keskenmenot on ollu 4+2 ja 5+4... Pitäiskö oottaa ton 5+4:n yli ja sit?
Mul on jotenkin hyvä tuntemus nyt tästä, johtuen todennäkösesti Lugesteronista. TOIVON, että se auttaa ja pieni kehittyy ja pysyy kyydissä. Tää on siis eka kierto lugeja. Oireita on jo ollu: tissit heti oviksesta, väsymys, kylmä ja yöhikoilu, vähän huono olo eilen ja tänään illal. Oon myös ollut tosi vihanen ja herkillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti