5.1.2019

Rv 8+5

Vauva: 15-22mm, aivot kasvavat nopeasti, sormet, varpaat ja kyynärpäät alkavat kasvaa, sisäelimet kehittyvät huimaa vauhtia, silmäluomet kehittyvät ja hampaiden alut pilkistävät, sukuelimet alkavat muodostua.

Oireet: Ällötys (ehkä ihan vähä helpottanu), tissit edelleen :D närästys, tänään vihlas mahasta aika kovaa.

Mielihalut: Fantan metsämarjalimu, oi nam miksen ostanu tänään kaupasta. :D Ei muuten mtn, kaikki ällöttää mut syön silti.

Ajatukset: Edelleen samat, eli pelottaa ja en jaksa oottaa ultraa. Se on varmaan joskus tammikuun vikalla viikolla... Ainii, se eka neuvola oli! Elikkä neuvolan laskurin mukaan LA on 11.8, mut tiiän tarkan pvän millon tää on saanu alkunsa joten mun mielestä LA on 13.8. Mutta mennään nyt ultraan asti neuvolan mukaan eli tänään on jo rv 8+5. Se verenpaine. :D Ekalla mittauksella 149/99 ja pulssi 111. :D No sit onneks saatiin normilukemat, 119/84 mut pulssi kummiski 120. Ei mua ainakaa jännittäny. :D Mut mikä helpotus! Hemoglobiini hyvä 141, painoo kilon verran tullu. Ei siel muuta ihmeellistä ollu, pitää viiä labraan pissanäytteet ja käydä verikokees ja sokerirasitukseenkin varattiin jo aika. Viljamii oottaessahan mulla oli raskausdiabetes. Ja seuraava neuvola sit helmikuun puoles välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti