4.1.2012

Reisille menee

Tää viikko on ollut niin syvältä että terve. Ensinnäkin lopetin työharjottelun kikessä paristakin syystä. Siellä puhutaan toisista niin paljon selän takana paskaa etten jaksa kuunnella, siellä ei oo mitään tekemistä niin monelle työntekijälle ja kolmanneks yks very personal syy mitä en haluu blogissa paljastaa koska tietty ihminen lukee tätä välillä. :D Saa nähä tuleeko hirvee paperisota vai mitä taas, stressaa.

Mulla olis alkanut tänään koulu. Kävin kirjastossa kattomassa oisko ne tarvittavat kirjat jo palautettu. Eipä ollut eikä oo massii ostaa uusia eikä ees käytettyjä joten jäänpähän kivasti jälkeen muista. No, pitää vaan kotona yrittää tehä sitäkin enemmän kun vihdoin ja viimein saa ne kirjat.

Tuolla ulkona on niiin ihana ilma että. Tuntu että ois kävellyt jollain vettä täynnä olevilla  kanooteilla koko matkan koti-keskusta-koti. Pikkasen palo pinna.

Sain mä sentään tänään jtn aikasekskin (ihme sana :D ). Alotin pesee tota meiän eteisen vallottanutta pyykkivuorta ja huomenna jatkuu. Ehkä tää tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti