1.2.2011

Iloinen pvä

Lähettiin Jessen kaa Riksuun palauttaa Sallan avaimia ja mentiin siitä Prismaan vähän shoppailemaan ja Heseen jätskille. :) Oltais varmaan viihdytty pitempääkin, mut sossuaika oli kahelta niin piti tulla takas landelle. On tää kyllä tosissaan tuppukylä. Meinaan joku oli juorunnu sossulle, että "tuolla se vaan menee eikä tee mitään töitä ymymym". :D Ei voi muuta sanoo kun huhuh. :D No, mut onneks niillä ei ollu mitään valittamista, itse asiassa pelkästään positiivista asiaa. :)

Sitten kävin hakemassa HM:n paketin. Kengät ja sellasen pitkän harmaan hameen.Siitä kauppaan ja kun päästiin kotiin meitä odotti uusi antenni. Olin ihan onneni kukkuloilla kun sai telkan näkymään. :D

Joo o, alas oli tullut 500 euron sähkölasku!! Siis miten on ees mahdollista, että se on noin iso? Ainoo selitys on patterit(koska ikkunat vetää) ja sitten tää tietokone. Mutta ei se oo yksin meiltä, kyllä alhaallakin aikas paljon sähköä kuluu... Pitää toivoa, että ilmat lämpenis niin ei tarvis pitää pattereitakaan niin kovalla.

Jesse lähti taas Forssaan. :/ Mut onneks ei mee kauaa kun nähdään. Lähen meinaan luultavasti ensin Turkuun ens viikolla ja siitä Forssaan mökkibileisiin. Siitä tulee kivaa... :)

Kai vois kohta mennä nukkumaan. Öitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti